Colia har ett rikstäckande nätverk med serviceföretag som sköter vår garantiservice. Som har en snabb, effektiv och pålitlig service. Nätverket består av ett 100-tal lokala serviceverkstäder över hela Sverige. Dessa har tillsammans cirka 500 tekniker med kompetens inom vitvaror, storkök, medicin och laboratorieskåp samt  kommersiell kyla. Colia är en trygg och tillförlitlig partner inom högpresterande kyl- och frysutrusting för medicin och laboratorie.

Garanti

Vi tror på långsiktiga relationen och kvalitet i alla led. Det innebär trygghet att Colia har ett års full garanti på alla produkter inom medicin och laboratoriesegmentet. Full garanti innebär att både reservdelar och servicearbete ingår under garantitiden. Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor.

Trygghet

Vi vill att ni som kund skall känna en stor trygghet när ni väljer premiumprodukter från Colia. Vi har fullgaranti på hela sortimentet vid köp hos oss. Skulle olyckan ändå vara framme har vi dessutom en mycket bra support och en rikstäckande snabb service för dig som kund. Vi är kända för vår höga service och det är en av anledningarna för att våra kunder återkommer.

Felanmälan

Boka garantiservice genom att fylla i formuläret. En bekräftelse på er felanmälan kommer sedan att skickas till er e-postadress. Serviceverkstaden kommer att kontakta er för att boka tid för besök.
Information märkt med * måste fyllas i för att vi ska kunna registrera er felanmälan. Detta för att vi skall kunna ge er så bra service som möjligt.

Modell, serienummer och mer information om produkten hittar ni på typskylten som sitter på eller i produkten.

Välkommen att höra av dig till Colia som är leverantör av  högpresterande kyl- och frysutrusting för medicin och laboratorie.

Colia support, garanti och garantiservice tillförlitlig partner inom högpresterande professionella kylskåp, frysskåp

Felanmälan

    Felanmälare

    Information om utrustning

    Genom att skicka in din felanmälan godkänner du att Colia Scandinavia AB hanterar dina personuppgifterLäs mer här