Produkter för medicin och labratorieskåp
Porkkas medicin och forskningsskåp är designat och tillverkat för professionellt bruk och de uppfyller kundens hårdaste krav. Med fokus på inovation, teknik och miljö kan Porkka erbjuda det senaste inom medicin och forskningsskåp. Det breda och mångsidiga sortimentet erbjuder kvalitet och effektivitet i verksamheten, dessutom säkerställer låg energiförbrukning, Porkka medicin och forskningsskåp är miljövänligt byggda, återvinningsbara och använder miljövänliga köldmedier.  Läs gärna mer om vårt miljöarbete. 

FOTONIT
MED, MEDLAB, MEDSAVE, MEDSAVE LAB MC, MF, RF, RC OCH BLODBANKSKÅP BB
har fotokatalystisk beläggning som bekämpar alla kända bakterier, mögelsporer och virus, inklusive Covid-19 på beröringsytor, handtag och kontrolpanel. Genom ny teknik jobbar Porrka ständigt för att riskerna och skapa bättre möjlighet både för miljö, medarbetare och kunder.

Läs mer

Våra produkter

Ladda ner vår katalog

Porkka erbjuder ett brett utbud av kylskåp, frysar, kylaggregat, ismaskiner, inkubatorer, plasmafrysar, apotekskylskåp och förvaringsrum med konstant temperatur.

Ladda ner

ETT EXTRA SLAG FÖR VÅR MILJÖ

Vi arbetar för en allt renare miljö, fri från onödiga kemikalier. Genom att forska designa och utveckla utrustningar med nya köldmedier kan vi bidra till ett mer miljöanpassat arbetssätt där vi är rädda om både energin och miljön. Med professionella kylskåp, frysskåp, kylrum och övriga produkter från oss kan du bidra till en lägre miljöpåverkan. Genom att investera i kvalité så investerar du också i en renare framtid.

Läs mer